B&B Castilleveld ****Tongeren
Tongeren is de oudste stad van Belgie. Maak eens  een wandeling langs de vele bezienswaardigheden. Het vernieuwd Gallo-Romeins museum, Onze-Lieve-Vrouwe-basiliek, Ambiorix,…
Een andere absolute aanrader is de wekelijkse antiek- en rommelmarkt, de grootste van de Benelux, die elke zondagochtend massa's kijkers en kopers aantrekt.

Borgloon
Stad Borgloon, gelegen op een heuvel, kan bogen op een rijk historisch verleden. In dit decor situeren zich tientallen historische gebouwen en monumenten, 12 kastelen, abdij Mariënlof Colen.
De stoomstroopfabriek van Borgloon is een enorm complex, waarin je  het oude ambacht stap voor stap herbeleeft.

Sint-Truiden
De abdijtoren is het historisch baken van Sint-Truiden. Je kan de gerestaureerde torenruïne bezoeken.  Na 196 trappen, met onderweg vijf rust- (!) en ervaringsplatforms, geniet je van een adembenemend panorama over stad en streek.Op zaterdagmorgen kan je in Sint-Truiden terecht  voor de wekelijkse markt.

Hasselt
Hasselt heeft iets met geuren, smaak en gezelligheid. Het jenevermuseum bepaalt  de smaak van het zoete Hasselt. Je kan ook het Mode museum bezoeken of in de binnenstad de vele modewinkels bekijken. Net buiten de stad is de Japanse tuin en de Herckenrodeabdij een bezoek waard.

Maastricht
De stad heeft een lange geschiedenis, die teruggaat tot in de Keltische tijd.. De ideale uitvalsbasis om Maastricht te verkennen is het plein Vrijthof, gelegen nabij de Servaaskerk. Tegenwoordig heeft Maastricht vooral het imago van een bourgondische stad, waar het goed winkelen en ontspannen is.