B&B Castilleveld ****Contact

B&B Castilleveld **** 
Els Renwa - Erik Verduyckt
Vechmaallaan 34
3870 HEERS
GSM : +32 /(0) 473.33 00 46 
Tel: +32 /(0) 12.74 33 97
info@castilleveld.be
www.castilleveld.be

Sint-Truiden by lights

Wandelen in een stad bij zonsondergang. Beleef hoe een gewone wandeling een onvergetelijke ervaring kan worden. Volg de lichtklinkers langs uniek verlichte monumentale sites en architecturale bakens. 

11 september 2015 - 14 februari 2016
Elke donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag

Bloesems

April is tradioneel de bloesemmaand. De bloesemperiode duurt ongeveer 3 weken. Maar is het nu begin of eind april... Dit is afhankelijk van veel factoren (o.a. de temperaturen in maart). Statistisch gezien is er het meeste kans op bloesems in de tweede helft van april. Maar bijvoorbeeld in 2011 en 2014 waren er al op 1 april bloesems... en in 2012 en 2013 waren er nog bloesems in mei. Volg de evolutie op de bloesemmeter.

Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /home/castil/public_html/includes/menu.inc).

Vanaf richting Luik en Brussel (E40)

Neem afslag 29 'Waremme' richting Tongeren. Bij Oreye op de rotonde rechtdoor. Bij het gele bord 'Vlaanderen' slaat u linksaf richting Vechmaal. U volgt de weg tot aan het eerste kruispunt in Vechmaal. U gaat rechtsaf (Vechmaallaan) en 600 m verder aan de rechterzijde zie je onze B&B.

Vanaf richting Maastricht via Tongeren

Volg in Maastricht eerst de borden Hasselt en daarna de borden Tongeren.  Na 20 kilometer rijd je Tongeren binnen via de hoofdweg en kom je uit op de ring die rond het centrum gaat.  Volg eerst het bord 'Alle Richtingen' en sla vervolgens op de ring rechts af naar ‘Borgworm (Waremme)/Sint-Truiden’ (N79).  Bij het eerste stoplicht ga je linksaf en aan de rotonde naar rechts richting ‘Borgworm’ via de Romeinse Kassei.  Na ongeveer 4 kilometer sla je rechtsaf richting 'Vechmaal', waardoor je onmiddellijk in de Vechmaallaan komt.  Na 800 m zie je onze B&B aan de linkerzijde.

Vanaf richting Antwerpen via Hasselt (E313)

Vanaf Antwerpen neem je de E313 tot afrit 29 (‘Hasselt’) of 30 (‘Diepenbeek’), hierna rechtsaf, richting ‘Kortessem’.  Kom je van afrit 29, dan ga je bij het stoplicht in Kortessem rechtsaf.  Als je afrit 30 neemt, moet je bij het stoplicht in Kortessem rechtdoor.  In beide gevallen volg je richting ‘Borgloon’ (9 km) rechtdoor.  Je rijdt Borgloon in, dus NIET 'Andere Richtingen' kiezen.  De weg gaat omhoog en je komt uit op een T-splitsing, daar ga je in een scherpe bocht naar links.  Je rijdt rechtdoor tot de volgende T-splitsing, hier moet je naar links, richting ‘Tongeren’.  Aan de verkeerslichten sla je rechtsaf. Na een 600 m aan het kasteel van Bommershoven sla linksaf richting Vechmaal. Je volgt deze baan door de velden tot je beneden in Vechmaal (Monnikenlaan) aankomt. Aan het kruispunt met de Vechmaallaan sla je linksaf. 600 m verder aan de rechterzijde zie je onze B&B.

Adres: